Valencia Plataforma Intermodal Logística (VPI Logística)

València Plataforma Intermodal i Logística, VPI, és una societat mercantil estatal mitjà propi i servei tècnic de l'Autoritat Portuària de València, encarregada del desenvolupament logístic i intermodal associat als ports de l'Autoritat Portuària de València i d’aquells treballs que afavorisquen la comercialització de les Zones d'Activitats Logístiques, dels Centres Intermodals i de l'Autoritat Portuària de València.
Les Zones d'Activitats Logístiques gestionades per VPI estan ubicades als ports de València i de Sagunt.

La ZAL del Port de València consta de 307.977 m2 destinats exclusivament a la logística, situats estratègicament al costat del Port de València i dels principals nodes de transport. Configura una zona d'alt interés per a les empreses que es dediquen a la logística vinculada al trànsit marítim i per a aquelles que planegen establir un centre estratègic de distribució de projecció internacional.

La ZAL del Port de Sagunt disposa de 279.380 m2, previstos per a destinar a la logística, amb la construcció d’un gran centre logístic intermodal orientat al trànsit marítim d’importació i d’exportació, amb la intenció d'adaptar-se a les necessitats de transitaris, operadors logístics, importadors i exportadors que manipulen aquest tipus de trànsit.


© Copyright © 2010. Valencia Plataforma Intermodal y Logística, S.A. Tots els drets reservats
Avís legal